Speechkaraoke takes part to the Cultural Disturbance Evening. Find more details below in Finnish. Häiriköt-päämaja on pyörinyt vuoden ja nyt on aika juhlia. Tänä vuonna Spektaakkeligaalamme teema on Suomi Funland 100.

Virallisen Suomen juhlimiset ovat olleet tarpeettoman pönöttäviä ja jättäneet monia tärkeitä keskustelunaiheita tyystin vaille huomiota. Me päätimme omistaa Suomen juhlavuoden näiden vähemmälle huomiolle jääneiden asioiden vatvomiselle. Tänä vuonna olemme avanneet suomalaisuuteen ja saamelaisuuteen liittyviä ongelmia sekä pohtineen kansallisen narratiivin rakentamista sodan kautta. Spektaakkeligaalassa keskustelemme näistä aiheista lisää, luvassa on nokkelaa sanailua ja kontrolloimattomia monologeja.

Yhdessä AntroBlogiin ja Politiikasta-lehden edustajien kanssa pohdimme tiedeviestinnän tulevaisuutta ja kulttuurin sekä kulttuurihäirinnän tuomia mahdollisuuksia.

Luvassa on myös viihteellisempää ohjelmaa. Kansallisromanttinen Puhekaraoke tarjoaa myös yleisölle mahdollisuuden eläytyä kansakunnallemme tärkeisiin puheisiin ja esittää niitä. Ohjelmanumeron tarjoaa Speech Karaoke, uranuurtaja alallaan!

Illan päättää Paleface Officialin Rillumarei-show. Pale on luvannut kaivaa yllätysnumeroita historian hämärästä ja esittää myös muita harvemmin kuultuja ralleja.

Osansa huomiosta saa myös Häiriköiden tuore ILTA-HÄIRIKÖT EXTRA – Kansa Taisteli -liite, joka jaetaan jokaisen Voima-lehden (2/17) välissä.